Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 


 

Inleiding

Ik ben Esther...

Ik ben moeder van twee prachtige kinderen en partner van een lieve creatieve man.

Met z’n tweeën zijn we de uitdaging aangegaan een kleine boerderij nagenoeg zelf te verbouwen om er een inspirerende woon- en werkplek van te maken. We hebben er met tussenpauzen 10 jaar over gedaan. Het is een proces waarbij samenwerken, groeien, doelen bijstellen, inspiratie voorop hebben gestaan. Tijdens die 10 jaar is er veel gebeurd; ik studeer, ik word moeder, we trouwen, ik verbouw, ik plan, ik creëer, ik teken, ik wandel, ik maak lol, lol omdat ik bezig ben met waar ik graag mee bezig wil zijn. Ik haal energie uit de dingen die ik doe.

ik heb een groot weten en vertrouwen in mij dat alles goed is zoals het is en alles goed komt zoals het moet zijn.

Ik stel mijzelf zo voor omdat het mij schetst zoals ik ben. Ik vind het heerlijk om met al deze activiteiten bezig te zijn. Het verrijkt mij omdat ik uit al mijn bezigheden mijn inspiratie haal. En tegelijkertijd ben ik bezig rust te vinden en te houden. Want om goed in mijn vel te blijven zitten is het nodig om alles wat ik doe en niet doe te toetsen in mijzelf. Steeds weer de balans zoeken in en tussen de activiteit(en) en de rust.

Dat ik zo in het leven sta en mijn doel nu verwezenlijk, komt voort uit een bewust proces van 12 jaar. In die jaren heb ik mij geschoold als Natuurgeneeskundig Shiatsu therapeute met diverse aanvullingen zoals Shiatsu Release Techniek (S.R.T.), Methode van Dorn, Meridiaantaping en Aromatherapie.

 


 

Consult

Bij een eerste bezoek wordt een anamnese afgenomen waarbij u alle gelegenheid krijgt om over uw klacht te vertellen. Na het gesprek volgt een onderzoek waarbij op vele facetten van de Chinese geneeskunde wordt gelet.
Na de anamnese wordt bepaald welke behandeling het beste bij u en uw klacht past. Dit kan medische Shiatsu, Dornmethode, SRT of Meridiaantaping zijn, eventueel ondersteund met etherische olie of kruiden. Na 4 of 5 behandelingen volgt een evaluatie en wordt met u besproken hoe het gaat en wordt besloten om de behandeling te vervolgen of af te ronden.

Tarieven 2016

Consult 30 minuten € 40.00
Consult 45 minuten € 55.00
Consult 60 minuten € 65.00

1e consult is altijd 1 uur.

In de regel kunt u gemaakte afspraken tot 24 uur voor tijd afzeggen. Zegt u uw afspraak binnen 24 uur op dan rekenen wij echter de volle prijs voor het consult.

Vergoeding

Als Shiatsu-therapeut staat Esther Bindels ingeschreven bij de beroepsvereniging Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurgeneeskunst (N.W.P) en bij Register HBO Beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg ( R.B.N.G). Hierdoor worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, e.e.a. afhankelijk van de zorgverzekeraar en de door de patiënt afgesloten aanvullende polis.

 

  
Home | Medisch Shiatsu | SRT | Sotai Ho | Dornmethode | Meridiaan Taping | Aromatherapie | Contact
Achtersteweg 3, 5392 CE Nuland | T 073-5321323